2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Ortak Yazılı Tarihleri Aşağıda Yer Almaktadır.

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü programı Öğretmenlerimiz Mahmut YÜCEL ve Mesut ÖLMEZ danışmanlığında öğrencilerimiz tarafından sunuldu. Törenimizde İstiklal Marşı nı En Güzel Ben Okurum yarışmasında okulumuz 1.si Aysel Nisa ALTUN a ödülü verildi.

Okulumuz Mesleki ve Teknik Atölye öğretmenlerimize Yüreğir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Ruhan TOK tarafından seminer verildi.

Şbt

SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDEDİR.SORUMLU DERSİ OLAN ÖĞRENCİLERİN GİRMESİNİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.