Kas

'ÖĞRETMEN' Konulu Şiir Yrışmasında ''KEŞİF'' Adlı eseriyle iTürk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Berrin Kılıç Kaya ilçe 2.si olmuştur.

Ekm

10.Dönem Tübitak 4006 Bilim Fuarları Destekleme programında yerimiz hazır.Tüm proje ekibimize ve öğrencilerimize başarılı bir bilim şenliği diliyoruz.

Eyl

Ekm

Adana Okuyor Projesi Kapsamında okulumuzdaki öğrenci, öğretmen ve tüm personelimizin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca kitap okuma saatlerinde aktif olarak okuma yapmaları  sağlanacakdır. Bu doğrultuda okuma faaliyetleri ile öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve onların kişisel sosyal ve akademik gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.

Biliyoruz ki kitap okumak öğrencilerimizin;

*Okuma becerilerini geliştirmelerine

*Kelime hazinelerinin gelişmesine

*Anlama ve Yorumlama Yeteneklerinin  gelişmesine yardımcı olacağını biliyoruz yine  bu kamsamda

*Hayal Güçlerinin Gelişeceğini

*Eleştirel Düşünme Becerilerinin gelişeceğini

*Sosyal ve Duygusal gelişimine katkıda bulanacağı bilinen bir gerçektir

İşte bu nedenle her gün bir ders saati bizler; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ,idari kadromuz ve tüm yardımcı personelimizle okuyor. Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı ve akademik kişisel ve profesyonel yaşamlarında başarıya ulaşmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz

Ekm

Zero Waste (sıfır atık) adlı etwinning projemizin 21/03/2022 tarihinde "Enerji tasarrufu, elektronik araçların geri dönüşümü ve doğaya daha az karbon salınımı için bisiklet kullanımı yaygınlaştırılması" konularını içeren Mart ayı ikinci webinarımızı gerçekleştirdik. Ayrıca webinarda yapılan sunumlarla ilgili kahoot bilgi yarışması düzenlendi.

Okulumuzda Yiyecek içecek hizmetleri tarafından  yürütülen  "Zero Waste" etwinning projesinde sona gelindi. Projenin kapanış webinarı gerçekleştirildi. Projede yer alan öğrencilere katılım belgelerini dağıtıldı.

Eyl

OKULUMUZDA 9-13 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİKLERİ  YAPILMIŞTIR