ADANA / YÜREĞİR - Karşıyaka Orhan Çobanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz Mesleki ve Teknik Atölye öğretmenlerimize Yüreğir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Ruhan TOK tarafından seminer verildi.

Şbt

SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDEDİR.SORUMLU DERSİ OLAN ÖĞRENCİLERİN GİRMESİNİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Ock

Okul Müdürümüz Abdullah Yeşilağaç;2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönemini geride bırakmanın heyecanını yaşayan tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimizin güzel bir yarıyıl tatili geçirmesini temenni etti ve öğrencilerimizin  karneleri  sınıf rehber öğretmenleri tarafından dağıtıldı.

Ock

Adana’nın tarihi ve kültürel mirasının korunması konusunda öğrencilerimizde gerekli bilinci uyandırmak;toprağın altındaki ve üstündeki zenginliklerimize sahip çıkmak, kendi yaşadığı topluma ait hissedecek bir nesil oluşturmak amacıyla Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan “Şehrimi Tanıyorum”projesi kapsamında Adana Arkeoloji müzesindeydik.Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sibel İNCİ, Tarih Öğretmenimiz Dilek KARACAN, Matematik Öğretmenimiz Ertuğrul ÇOLAK danışmanlığında yapılan gezide ARA/BUL etkinliğiyle öğrencilerimiz tarihte keyifli yolculuğa çıktılar

Ock

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tolga TEMİR,Şube Müdürlerimiz Sayın Beyali ÖZLİ,Uğur ŞAHİN Okul Müdürümüz Abdullah YEŞİLAĞAÇ eşliğinde okulumuz bölümleri ve pansiyonumuzu ziyaret etti.Öğretmen ve öğrencilerimizle katılım sağlanan etkinliklerde öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini takdir ederek Meslek Lisesi eğitimi gerekliliğinin önemini tekrar vurguladı.

Ock

5 Ocak Adana' nın Kurtuluşunun 102. yılını coşku ile kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen Zeki AKA  ve Ertuğrul ÇOLAK öğretmenlerimize,törende görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Kas

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çağdaş bir Türkiye için eğitime gönül veren, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayan değerli öğretmenlerimiz Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.Etkinliklerin yer aldığı programda emeği  geçen öğretmenlerimiz Fatoş Neva HUCENT, Gülden ARIN, Cengiz CAN ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümünde rahmet, minnet ve tazimle yâd ediyoruz. Anma programında emeği geçen okulumuz öğretmenleri Zeki AKA, Raziye BAŞKAN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler Günü ''ÖĞRETMEN'' Konulu şiir yarışmasında   Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni  Berrin KILIÇ KAYA ''KEŞİF'' Adlı Eseriyle İlçe 2. olmuştur.Öğretmenimizi en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Ekm

"Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınları için bizlere Cumhuriyeti armağan eden Atamızı saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun."