Eyl

15 TEMMUZ KAPSAMINDA DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASINDA BİLİŞİM 10 AMP A SIFINDAN ATİKE PAMUK ÖĞRENCİMİZ İL 3.SÜ OLMUŞTUR.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.EMEĞİ GECEN SİBEL İNCİ HOCAMIZA TEŞEKÜRLER DİLERİZ.

Eyl

DEĞERLİ ÖĞRENCİLER SINAVLARINIZA BELİRLENEN SAAT VE TARİHTE GİRİLMESİNE ÖNEMLE BİLDİRİRİZ.

Haz

2021 YILINDA E TWİNNİNG FAALİYETİ KAPSAMINDA YAPILAN BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI OKULUMUZ ULUSAL KALİTE ETİKET İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.EMEĞİ GEÇEN NEVİN GÖK HOCAMIZA TEŞEKKÜRLER DİLERİZ.

May

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurda yayılmış, milletimizin azim ve kararlılıkla birleşerek giriştiği milli mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır.Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz..."

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Ulusumuza kutlu olsun.