Ekm

PANSİYONUMUZDA ÖĞRENCİ VE VELİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİKLİ OLUP ÖĞRENCİLERİMİZE EV ORTAMINI ARATMAMAYA ÇALIŞMAKYAYIZ

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.

3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlandı.   Millî Eğitim Bakanlığınca yayımlanan kılavuzda resmî ve özel ortaokullar, imam hatip ortaokulları veya özel eğitim ortaokullarının 5', 6, 7 ve 8'inci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıflarında eğitim gören öğrencilere yönelik yapılacak olan bursluluk sınavı ile ilgili usul ve esaslara yer verildi.

Sınav, 3 Eylül 2023 Pazar günü Türkiye saatiyle 10.00'da başlayacak.   Sınav sonuçları, 22 Eylül 2023 tarihinde "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

Haz

May

2 DÖNEM 2 ORTAK SINAVLARIMIZI AŞAĞIDAKİ SINAV TAKVİMİNE GÖRE YAPILACAKTIR.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KAPMSAMINDA GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ YAPILMIŞTIR.ÖĞRENCİLERİMİZ ARASINDA YAPILAN BU ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN SİBEL İNCİ,FATOŞ NEVA HUCENT VE İBRAHİM OKUDUCU HOCALARIMIZA EMEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKÜRLER DİLERİZ.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KAPSAMINDA DÜZENLENEN RESİM SERGİMİZDE EMEĞİ GEÇEN SİBEL İNCİ HOCAMIZA TEŞEKÜRLER DİLERİZ

24 NİSAN-4 MAYIS 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK 2 .DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU

27 Mart-02 Nisan kütüphane haftası kutlu olsun.KOÇKML ailesi 1 hafta boyunca ilk ders saati kitap okuyor.

Her siperde ayrı bir destan başlatan askerlerimiz, düşmana karşı verdiği mukaddes mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığında, dünya tarihinin zirve sayfalarına da "Çanakkale Geçilemez!" ilkesini bir daha silinmemek üzere yazdırmıştır. Büyük Türk Milletinin yazgısını ve tarihin akışını değiştiren 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümünü kutluyor, başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.